Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový salát s avokádem a tuňákem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie832 kJ /
199 kcal
Bílkoviny2,43 g
Tuky10,99 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájené suroviny smícháme, zalijeme šťávou z citronu a olejem. Dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.

Zveřejněno 12. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYxR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYxR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mnaaaaaam ♥️

Vypadá chutně!:yes:Musím se přiznát,že rajčata a sýr,jsem do 50let nevzala do úst.Pak jsem někde zkusila uzený sýr,řekla jsem si,že to není tak špatné,postupně jsem zkoušela i jiné sýry a to samé s rajčaty,nejdřív z chlebíčku jsem ho nevyhodila,bylo mi to trapné na návštěvě,tak jsem snědla a pak už postupně jsem zkusila chléb s máslem,rajčetem a cibulí a zachutnalo.Teď už jim normálně v jídle,saláty,jen do holého by se nezakousla.:-)):yes:

Já mám avokádo moc ráda v salátech s kuř. masem a ovocem.Tohle může být také moc dobré.

Eliza:Avokádo má takovou neutrální máslovou chuť.Zralé by mělo po zmáčknutí zanechat důlek.Pro zvýraznění chuti a proti zčernání by se mělo zakápnout citronem.

Aadulko, láká mě to vyzkoušet, už proto, že jsem tomu avokádu nějak nepřišla na chuť. Tady by mohlo být dobré.:-p
Navíc vlastně ani nevím, jak má vlastně chutnat, přišlo mi, že ta, která jsem kdy koupila, nechutnala nijak..

Moc krásný recept:-KLíbí se mi složení surovin:-p+:yes:Od středy budou mít v Ternu avokádo v akci za 12.90 kč/ks:yes:

Kdyz si tam predstavim cesrsveho tunaka a avokada nejmene dve, tak to snim sama ;-):-p:yes::yes:

Jrásny šalátik :yes:

Rajčata s tuňákem spolu výborně ladí:-p, avokádo možná vyzkouším:-)

Tématické fráze:
salát s avokádem, rajčatový salát, tuńákový salát s avokádem, salát z avokáda a rajčat, recepty s avokádem, avokádový salát s tuňákem, recepty avokado salat, recepty z avokáda, jak má chutnat avokádo, jídla s avokádem, salát z avokáda, těstovinový salát s tuňákem a avokádem, ovocný salát s avokádem, vaření s avokádem, avokádo recept, salát z s avokádem, avokádo s rajčaty, těstovinový salát s avokádem, recepty s avokádem a tunjakem, jidlo s avokadem

Suroviny:
rajče, tuňák v konzervě, cibulka jarní, koriandr čerstvý, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu