Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,53 g |
Tuky | 55,08 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 1 hodinou
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 7 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 14 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 14 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 15 hodinami
Tématické fráze:
nakládaná roštěná,
artyčok recepty,
nakládaný artyčok,
nakládané artyčoky,
náhrada parmazánu,
nakládané artyčoky recept,
parmazan náhrada,
artyčoky,
pecorino a jeho náhrada,
pecorino a jeho náhrada,
nakládané artyčoky recepty,
náhrada za parmazán,
artyčok nakládaný,
parmezán kaufland,
parmská šunka recepty,
artyčok recept,
artyčoky recepty,
artyčok,
vaření roštěná,
parmezán v kauflandu
Suroviny:
roštěná hovězí,
šunka parmská,
nakládané artyčoky,
sýr parmazán strouhaný,
směs nakládací křehké maso,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
To je můj způsob udržování se při rozumných dávkách jídla a pochutnání si zároveň.
Eliz
Děkuju za krásné komentáře.
Majdo, já jsem se s artyčoky setkala poprvé na pizze, když začaly italské pizzerie a mám je moc ráda - teda ty marinované, konzervované, čerstvé jsem, myslím, také ještě nepoužila.
Dnes už končím, slibuji...
Tento recept se mi také moc líbí