Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 318 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,96 g |
Tuky | 5,84 g |
Vláknina | 43,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 387,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předmočím si římský hrnec aspoň na hodinu do vody.
Krok 2: Jednu cibuli posekám na drobno, druhou na proužky.
Krok 3: Do římského hrnce nasypu rýži, smíchám s posekanou cibulí, kukuřicí, osolím, opepřím, okořením dvěmi KL čimičuri.
Krok 4: Posypeme proužky cibule a na ně položíme rozpůlené, osolené, opepřené okmínované a očimičurinované kuře.
Krok 5: Podlejeme vodou a dáme péct na necelých 15O°C cca 3 hod.
Krok 6: Potom odklopíme a necháme zapéct kůži na kuřeti.
Krok 7: Rýže je šťavnatá a dohromady to má zajímavou a výtečnou chuť.
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv35
Moje poznámka
Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv35
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 25 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 29 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vzorky zdarma 2011,
čumičuri,
koření čimičuri,
čimičuri omáčka,
rýže divoká indiánská,
rýže recepty,
kure s ryzi,
kuře čimičuri s divokou rýží v římském hrnci,
divoká rýže,
omáčka čimi čuri,
cimi curi omacka,
divoká rýže recept,
neco s ryzi,
čumičuri omáčka recept,
čimučuri,
koření u antonína,
rýže,
čimi-čuri,
cimicuri omáčka recept,
argentinske moucniky recept
Suroviny:
kuře,
rýže divoká,
kukuřice mražená,
cibule,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
koření chimichuri,
voda
Komentáře (24)
Vynikající směs na bázi sušeného kečupu je určena k ochucení minutek (ve směsi s olejem se musí odležet), ale i čerstvých zeleninových salátů, pomazánek a vaječných nebo sýrových pokrmů. Směs je argentinského původu a původní domorodé použití je na salát z okurek, pórku a dalších druhů zeleniny nebo k ochucení fazolí.Takto to prodávají u Sidibáda...
Tobě posílám bodíka
použít já kanagona, tak mám ty zrna se sklínkou a možná i s tím stehýnkem,přilíplý na packách