Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cottage pomazánka s pórkem

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 529 kJ /
365 kcal
Bílkoviny29,03 g
Tuky26,79 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy2,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme vejce natvrdo. Krok 2: Do misky vyklopíme cottage, pomazánkové máslo, hermelín a vejce nastrouháme na struhadle, přidáme najemno nakrájený pórek, osolíme, opepříme a malinko posypeme sladkou paprikou. Krok 3: Pomazánku promíchámme a mažeme na opečený toustový chléb.

Zveřejněno 16. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWl5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWl5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Cottage se dá ochutit skoro čímkoli výrazným a pak chutná báječně. Já si občas přimíchám do přírodního cottage sladkou chilli omáčku; je to výborné s rohlíkem či jiným bílým pečivem.

Pomazánku jsme vyzkoušeli, je výborná, lehká. Neměla jsem pórek, tak jsem přidala kousek najemno nakrájené cibulky a pro barvu kousek petrželky. Opravdu doporučuji.

mickaE: děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo:-K

včera jsem jí zkoušela na večeři a je vynikající. Všichni si pochvalovali a hned byla fuč. Takovou mňamku jsem dlouho neměla. Dávám bodík. :yes::-D

gurtlerova:to jo,to souhlasím.I když někdy se stane,že na mne koukne recept z náhodných a je super,ale jaksi zapadl;-):yes:

Simčo, jen chci říct, že pak se to rozhoduje líp, když pár lidí napíše, jaké to bylo.. nejde tak o body. Ale radši si vyberu recept, co má nějaké hodnocení, než který nemá žádné, o tom to přeci je.. ;-)

Tak musím napsat ještě jednou, protože předtím jsem pomazánku JEN ochutnala, teď jsem si ji ale konečně namazala na křupavý rohlík a to je teda něco!! Ivulinko bezva!:-K:yes: Gürtlerová

gurtlerova:kdybych měla všechno co se mi líbí bodovat až uvařím,tak to by asi na některé receptíky ani nedošlo.;-):-D:yes:a přesto jsou jistě výborné:yes:stejně si myslím,že body nejsou prioritou,alespoň pro mne.;-)

Tak jsem právě udělala pomazánku, je opravdu strašně dobrá, jemná, lahodná chuť.. zlákala mě fotečka i jednoduchá příprava, ale uvítala bych, kdyby kuchařinky dávali bodíky až po vyzkoušení nebo aspoň kdyby pak hned napsali, jaké jim to přišlo atd.. je tu spoustu receptů obodovaných i bez zkoušení a to mě někdy mate.. ;-(.. ale je fakt, že kolikrát už z fotky je poznat, že to MUSÍ být dobré :-p, jako třeba toto.. bodík..

cottage máme rádi,ale pomazánka z něj mě nikdy nenapadla. Takže určitě na víkend ozkouším a předem hodnotím.:yes::-)

:-p:yes: krásný recept, krásné fotky;-):yes::-K

pomazánky s Cottage nemají chybu :yes: posílám pochvalu a bod ;-):yes:+

Určitě je výborná. A to úžasné aranžmá s opečenými tousty :yes::-K.

Recept i fotky se mi moc líbí:-p+11:yes::-*

Tématické fráze:
pomazánka z cottage, cottage recepty, cottage pomazánka, pomazánka s porkem, cottage recepty pomazánka, cottage, cottage, cottage pomazánky, pomazanka cottage, recept na pomazanku z cottage, pomazánka s cottage, pomazánka z cottage a vajec, pórková pomazánka s cottage, pomazánky z cottage, pomazánka z cottage sýru, pomazánky na toustový chléb, cottage recept, cotage pomazánka, pomazanka z gottage, pomazanky s cottage

Suroviny:
sýr cottage, vejce, pomazánkové máslo, sýr hermelín, pórek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, chléb toustový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu