Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 366 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,97 g |
Tuky | 27,85 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 13,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs v krémové marinádě a citrusech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGr5
Moje poznámka
Platýs v krémové marinádě a citrusech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGr5
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 11 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 22 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
platýz a jeho příprava,
lučina zravi,
pečený platýz,
platyz,
platýz recept,
příprava platýze,
marináda s lučiny,
uprava halibuta,
recept na platýz,
vareny platyz,
platyz cerny uprava,
filety z platyza,
jak se jí platýz,
recepty na platyze,
platýs,
platýz jak chutná,
nalozeny platyz,
sýr platyza,
platýz černý peceny,
filet z platýze černého
Suroviny:
máslo,
sýr měkký tavený,
smetana,
majonéza,
cukr moučkový,
bylinky,
citron,
mandarinky,
sůl
Komentáře (12)
Leni, i nám chutná a moooc... A jede i dětičkám, což je super. Dnes jsme si s kolegyní daly k obědu platýze pečeného na másle a podávaného s listovým špenátem na cibuli a česneku a vařené brambory k tomu a bylo to taky luxusní...