Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 217 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 0,05 g |
| Vláknina | 0,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Moje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
popis pracovního postupu sloh,
popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu,
čokoládová náplň do buchet,
sloh popis pracovního postupu recept,
popis pracovního postupu vaření,
sloh pracovní postup recept,
pracovni postup sloh,
popis receptu,
čokoladová naplň,
pudinkáče,
sloh pracovní postup,
plnka do dortu,
dort kamion s postupem,
sloh recept,
pracovni postup palacinky,
popis pracovniho postupu-vareni,
popis pracovního postupu sloh recept,
popis pracovního postupu-recept
Suroviny:
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (16)
Moc vám ďakujem za odpoveď
jinak croissanty i napln vypadaji velice lakave