Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 762 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,23 g |
Tuky | 2,79 g |
Vláknina | 11,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 306,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z uzeného kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEvM
Moje poznámka
Rizoto z uzeného kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEvM
Nejnovější recepty
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 19 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 20 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 8 minutami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 9 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 28 minutami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 30 minutami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 50 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 3 hodinami
České buchty
Martas6 před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 3 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 3 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 3 hodinami
Tématické fráze:
uzení kuřat,
rizoto z uzeného masa,
jak upravit uzená kuřecí stehna,
rizoto s uzeným masem,
jak upravit kuře,
uzeni.kuřeciho.masa,
suché rizoto,
rizoto z uzenych stehen,
kuřecí uzená stehna,
rizoto z uzených kuřecích stehen,
rizoto s uzenym,
uzené kuře s rýží,
rizoto z kurecich stehen,
recept kuře,
rizoto s uzeného masa,
jak se peče uzené kuře,
jak udelat rizoto,
rizoto ze zbytku,
kuřecí rizoto z stehen,
uzená kuřecí stehna s rýží
Suroviny:
kuře uzené,
rýže,
směs zeleninová s kukuřicí,
voda,
cibule,
maggi,
olej
Komentáře (8)