Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 803 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 24,55 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 246,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Moje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vločkové řezy bez mouky,
vločkové koláčky,
vločkové řezy,
vločkové hroudy,
vločkova buchta bez mouky,
vločkové cukroví,
ovesné moučníky bez vajec a mléka,
snadné vločkové řezy,
dia pečení s vločkami,
vlockova buchta,
vlockove testo kakaové čtverečky,
vločkové pečení,
buchta bez vajec s ovesnych vlocek,
vločková buchta na plech,
vlockova hmota,
vločkové čtverečky,
vločková buchta s karobem,
rychle vlockove rezy,
vločkové cukroví na plech,
bez vajec
Suroviny:
vločky ovesné,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
kakao,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (12)
K tomu roztírání : na pečící papír jsem to vyklopil jako hroudu , poté překryl ještě jedním pečícím papírem a rukou rozmačkal do všech stran. Na závěr jsem to přejel párkrát válečkem a pak sundal vrchní papír - no a paráda, rozetřeno bez problémů a rychle.