Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 537 kJ / 1 084 kcal
Bílkoviny0,33 g
Tuky1,06 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol3 mg
Sodík4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Může to být natřené i jinou marmeládou, ale meruňková je nejlepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jozefa

2. 4. 2017 12:53

Tak toto nám v rodine vôbec nechutí, je to príš "umelé" a s krémešami alebo žltkovími rezmi to nemá nič spoločné až na lístkové cesto. Naši mi tým ohrdli a celé išlo do kýbla

casino

2. 2. 2014 18:34

:-))
mardosa:
Ba ne, to není můj postup, tak to zkrátka dělají cukráři:-))

mardosa

2. 2. 2014 15:18

casino: je to asi dobrý takhle ten váš postup,ale příjde mě to složitější...ale to je na každým jak to dělá.....:-D

casino

2. 2. 2014 15:12

No, v podstatě jde o neobyčejné kremeše, žloutkové řezy, krémšnyty, krémšnity...:-))
Listové je zbytečné péci na papíru, jak se někde níže píše.
Příprava krému je jednodušší a krém kvalitnější, když se do vyšlehaného másla postupně přidává pudink (oboje samozřejmě vytemperované)
Pro lepší manipulaci s upečenými pláty se listové před pečením krájí na pruhy...
Pro lepší krájení hotových zákusků (nedrobí se, nebortí se, nemačká se), se horní plát po dekoraci pokrájí samostatně, teprve pak se poskládá na krémem potřený spodní plát a před podáváním se prokrojí i spodní plát.
(přidal bych obrázek... ale objevil se pouze v mé fotogalerii)

mardosa

1. 2. 2014 12:14

bara.it: Krásný to máte,děkuji za foto......nám taky moc chutnaj

bara.it

1. 2. 2014 11:37

Rychle a vyborne rezy :yes:24:yes: S dovolenim pridam i foto.:-K

mardosa

9. 8. 2013 19:39

monikaK:to jsem moc ráda,mi je děláme taky často,neb je to rychlé a výborné :-D

monikaK

9. 8. 2013 19:37

Řezy jsou prostě skvělé,dělám už po několikáté:yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova

14. 4. 2012 13:42

senky::-D:-D:-D:-D to určitě!!! Za chvíli příjde zeťák pro dceru, to se zapráší;-):-p

senky

14. 4. 2012 13:26

Jana Remkova:a ví to někdo:-?:-?:-D:-D budou chutnat určitě tak, jako by žádné problémky nebyly:-)):-)):-))

JanaDorazinova

14. 4. 2012 13:02

senky:Není to špicové! Moučníky typu 2x upéct plát a dát na sebe nejsou rozhodně mou specialitou. Pomohla jsem si menším plechem, abych to nepolámala, až to budu dávat bokem. Vlastně jsem to tak jen "sešoupla" i s tím papírem. Pak jsem pekla druhý plát, já blb už ne "na plechu", ale v plechu. Krásně jsem si to okrájela, aby to bylo akorát..no a co myslíš?? Ono se to "sprdlo", zmenšilo do všech stran!:-D:-D. Takže příště nechám nějakou rezervu do všech stran.;-) Ale v celkovém výsledku to dopadlo docela fajn;-). Měla jsem klasické chlazené těsto a z každé poloviny jsem uválela jeden plát;-)

senky

14. 4. 2012 12:48

Jana Remkova: Jani, máš je špicové:yes::yes: pořád se na ně chystám, ale nějak se nedostává odvahy;-) jediná útěcha u nás doma je, že i kdyby se náááhodou nezadařilo, sní se všechno:-D:-D asi večer vyzkouším:-8

JanaDorazinova

14. 4. 2012 12:42

Přidávám foto a trošku fotopostup. Omlouvám se za druhou fotku, něšlo mi to lépe vyfotit. mardosa, VYNIKAJÍCÍ!!!:-p

JanaDorazinova

14. 4. 2012 09:07

jahoda: díky moc;-)

jahoda

13. 4. 2012 21:51

Jana Remkova: dobré je péct na pečícím papíře na obráceném plechu.Lépe se s tím pracuje....

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: žloutkové rezy řezy bez vajec rychlý recept mraky řezy mraky recept řezy kremeše žloutkový řez kremsnyty žloutkové řezy z listového těsta nejlepší žloutkové řezy žloutkové řezy recept recept na žloutkové řezy žloutkový krém krém do žloutkových řezů recept mraky krém na žloutkové řezy recept na kremsnyty zakladní žloutkový krém žloutkové vaječné řezy rychlé žloutkové řezy

Suroviny: těsto listové, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, máslo, rum, cukr, šťáva citronová, voda,

TopRecepty.cz

Žloutkové řezy bez vajec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZ2l