Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkové řezy bez vajec

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 130 min

130 min (130 min příprava)

1. 6. 2009 17:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 196 kJ / 3 393 kcal
Bílkoviny37,33 g
Tuky148,56 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy458,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Může to být natřené i jinou marmeládou, ale meruňková je nejlepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jozefa

2. 4. 2017 12:53

Tak toto nám v rodine vôbec nechutí, je to príš "umelé" a s krémešami alebo žltkovími rezmi to nemá nič spoločné až na lístkové cesto. Naši mi tým ohrdli a celé išlo do kýbla

casino casino

2. 2. 2014 18:34

:-))
mardosa:
Ba ne, to není můj postup, tak to zkrátka dělají cukráři:-))

mardosa mardosa

2. 2. 2014 15:18

casino: je to asi dobrý takhle ten váš postup,ale příjde mě to složitější...ale to je na každým jak to dělá.....:-D

casino casino

2. 2. 2014 15:12

No, v podstatě jde o neobyčejné kremeše, žloutkové řezy, krémšnyty, krémšnity...:-))
Listové je zbytečné péci na papíru, jak se někde níže píše.
Příprava krému je jednodušší a krém kvalitnější, když se do vyšlehaného másla postupně přidává pudink (oboje samozřejmě vytemperované)
Pro lepší manipulaci s upečenými pláty se listové před pečením krájí na pruhy...
Pro lepší krájení hotových zákusků (nedrobí se, nebortí se, nemačká se), se horní plát po dekoraci pokrájí samostatně, teprve pak se poskládá na krémem potřený spodní plát a před podáváním se prokrojí i spodní plát.
(přidal bych obrázek... ale objevil se pouze v mé fotogalerii)

mardosa mardosa

1. 2. 2014 12:14

bara.it: Krásný to máte,děkuji za foto......nám taky moc chutnaj

bara.it bara.it

1. 2. 2014 11:37

Rychle a vyborne rezy :yes:24:yes: S dovolenim pridam i foto.:-K

mardosa mardosa

9. 8. 2013 19:39

monikaK:to jsem moc ráda,mi je děláme taky často,neb je to rychlé a výborné :-D

monikaK

9. 8. 2013 19:37

Řezy jsou prostě skvělé,dělám už po několikáté:yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2012 13:42

senky::-D:-D:-D:-D to určitě!!! Za chvíli příjde zeťák pro dceru, to se zapráší;-):-p

senky senky

14. 4. 2012 13:26

Jana Remkova:a ví to někdo:-?:-?:-D:-D budou chutnat určitě tak, jako by žádné problémky nebyly:-)):-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2012 13:02

senky:Není to špicové! Moučníky typu 2x upéct plát a dát na sebe nejsou rozhodně mou specialitou. Pomohla jsem si menším plechem, abych to nepolámala, až to budu dávat bokem. Vlastně jsem to tak jen "sešoupla" i s tím papírem. Pak jsem pekla druhý plát, já blb už ne "na plechu", ale v plechu. Krásně jsem si to okrájela, aby to bylo akorát..no a co myslíš?? Ono se to "sprdlo", zmenšilo do všech stran!:-D:-D. Takže příště nechám nějakou rezervu do všech stran.;-) Ale v celkovém výsledku to dopadlo docela fajn;-). Měla jsem klasické chlazené těsto a z každé poloviny jsem uválela jeden plát;-)

senky senky

14. 4. 2012 12:48

Jana Remkova: Jani, máš je špicové:yes::yes: pořád se na ně chystám, ale nějak se nedostává odvahy;-) jediná útěcha u nás doma je, že i kdyby se náááhodou nezadařilo, sní se všechno:-D:-D asi večer vyzkouším:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2012 12:42

Přidávám foto a trošku fotopostup. Omlouvám se za druhou fotku, něšlo mi to lépe vyfotit. mardosa, VYNIKAJÍCÍ!!!:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2012 09:07

jahoda: díky moc;-)

jahoda jahoda

13. 4. 2012 21:51

Jana Remkova: dobré je péct na pečícím papíře na obráceném plechu.Lépe se s tím pracuje....

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: žloutkové rezy řezy bez vajec rychlý recept mraky řezy mraky recept řezy kremeše žloutkový řez kremsnyty žloutkové řezy z listového těsta nejlepší žloutkové řezy žloutkové řezy recept recept na žloutkové řezy žloutkový krém krém do žloutkových řezů recept mraky krém na žloutkové řezy recept na kremsnyty zakladní žloutkový krém žloutkové vaječné řezy rychlé žloutkové řezy

Suroviny: těsto listové, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, máslo, rum, cukr, šťáva citronová, voda,

TopRecepty.cz

Žloutkové řezy bez vajec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZ2l