Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudinkové řezy z listového těsta

Zužitkujte sklizeň jahod a připravte si jednoduché a rychlé pudinkové řezy z listového těsta. Sklidí úspěch nejen u dětí, ale i u dospělých strávníků. Řezy budou skvěle chutnat i s jiným ovocem, například s broskvemi.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janiko

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 623 kJ /
3 017 kcal
Bílkoviny81,68 g
Tuky184,06 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 947 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy255,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pudink uvaříme podle návodu na obalu. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem. Krok 2: Jahody nakrájíme na kousky. Z listového těsta vyválíme dvě placky. Jednu položíme na pečicí papír. Krok 3: Na placku naskládáme piškoty, zalijeme pudinkem, poklademe jahodami, uhladíme a dáme druhou placku těsta Krok 4: Potřeme rozšlehaným vajíčkem vajíčkem a vložíme do trouby. Krátce zapečeme na 180 °C, do té doby, než těsto bude mít růžovou barvu.

TIP: Rady a tipy jak péct listové těsto

Zveřejněno 6. 3. 2010

Poznámka autorky janiko

Recept mi dala sousedka Alča. Dělala to z vanilkových pudinků a z kompotu broskví. Dá se použít jakékoliv ovoce i pudink.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq20

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq20

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dělala jsem závin sice jenom dvakrát,ale je to super zákusek:-):-K:yes:

Poslala jsem svoji fotečku a určitě vyzkouším i jahodovou verzi ;-)

Taky tyto řezy často dělám, většinou s vanilkovým pudinkem a broskvemi, jsou rychlé a hlavně výborné :yes::-D

Další bodík udělen, je to mňamka. Jen jsem se bála, aby nebylo to spodní těsto syrové, tak jsem dala spodní plát těsta do trouby předpéct, než se uvařil pudink. :yes:

neni toho pudinku hodně ?

Už je mám v troubě, tož jsem na ně zvědavá :-p;-)

:yes:parada :-)

mnam mnam i ja to zvladnu :)
:yes::yes:

mnam mnam i ja to zvladnu :)
:yes::yes:

mna mnam mnam mnam mnam:-K:-)):yes::yes:;-):-p

Tohle je zapékací mísa.

lemel fotečky jsou bezva...ale - ty máš buď malinký pekáček, nebo veliké piškoty :-O...8x5 piškote, jedna má tak 3cm - to mi vychází tak 24 x 15 cm?...to by se mi líbilo na lasagne...bezvadné...:yes::yes:

mňam mňam, dovolila jsem si přidat pár fotek

Tématické fráze:
listové těsto s pudinkem, kremeš z listoveho testa, pudinkové řezy, zákusky z listoveho testa, recepty z listového těsta s pudinkem, recept listové těsto s pudinkem, listové těsto recepty s pudinkem, zákusek z listového testa, recept na zákusek z listového těsta, listové těsto s pudinkovým krémem, recepty z listového těsta a pudingu, rez z listového těsta, moučník z listového těsta s pudinkem, listový řez, tvarohové řezy z listoveho testa, kremeš recept listoveho testa, řezy z listového těsta s pudinkem a jablky, listové řezy s pudinkem a jablky, recepty z listového těsta, řezy z lískového těsta

Suroviny:
těsto listové, mléko, pudink jahodový, piškoty, jahody, cukr, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu