Plněné těstovinové trubky - cannelloni

janiko Kuchařka: janiko

Doba přípravy: 40minut 4 porce Těstoviny 12 názorů

Suroviny

cannelloni (velké těstovinové trubičky)
cca 0,5 kg kuřecích prsíček
cibule
petrželka
smetana
kari koření
sůl
tvrdý sýr
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku a maso nakrájíme na drobné kousky, orestujeme, přidáme asi lžičku kari a osolíme. Nakonec trošku sekané čerstvé petrželky. Necháme trošku vychladnout.

  2. Do pekáčku nakapeme olej, trubičky naplníme masem a položíme vedle sebe na pekáček, přiklopíme.

  3. Dáme do trouby ( horkovzduch 180°C ). Po chvilce zalijeme smetanou a asi po 20 minutách zasypeme strouhaným sýrem. Necháme chvilku sýr rozpustit a vypneme.

  4. Tato dávka mě vyšla na 14 trubiček.

Poznámka

Plnit se dají mletým masem a různě podle chuti.

A ještě nakonec..tyto těstoviny se opravdu nevaří dopředu..šťáva z masa i smetana stačí na to aby změkly.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Plněné těstovinové trubky - cannelloni

  • Alena Terčová Alena Terčová(neregistrovaný)

    poprvé jsem je objevila v obchodě, tak mám v týdnu v plánu zrovna tento předpis vyzkoušet.

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Janiko taky dělávám,ale na dno zapékací mísy dávám různě ochucený bešamel.Tak příště vyzkouším podle tebe.:yes:

    Odpovědět

  • janiko janiko(autorka receptu)

    tejaja:díky moc nenapadlo mě napsat že se nevaří..taky jsem se tomu podivovala ale je fakt že stačí zapéct.

    Odpovědět

  • janiko janiko(autorka receptu)

    Merylas:tak jen nakukuji jinak receptík dám jen když zkouším něco nového ale hodně se nechávám inspirovat od jiných.Ted peču perníčky na vánoce.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Také je to i pro mě novinka;-)Tohle opravdu neznám:-8a líbí se mi to:-p+2:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    janiko:Hezký receptík:yes: a dlouho jsi tady nebyla:-*:-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    tejaja: ďakujem Terezka, rcp sa mi páči, čo skvór urobím;-):-p:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    rebeka: rebči, chápeš dobre, cannelloni sa nevaria dopredu, zmäknú počas pečenia od tekutiny, musí jej tam byť dostatok na zmäknutie ( omáčka ), je to rovnaké ako lasagne, tiež sa nevaria dopredu. ;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    chápu to dobře, že se roury:-D nevaří, ale přímo zapékají:-?

    Odpovědět

  • Kriss Kriss

    Vypadá to velmi lákavě. Jen to vidím, sbíhají se mi sliny.:-p Těstoviny můžu na všechny způsoby, i když je pravda, že tyto těstovinové trubky jsem doposud nejedla. Každopádně se ti to povedlo.:yes:

    Odpovědět

  • janiko janiko(autorka receptu)

    Byl to takový hokus pokus,ty těstoviny jsem dostala na vyzkoušení od kamarádky a tak jako vždy experiment.A dopadl dobře.

    Odpovědět

  • Věrka R. Věrka R.(neregistrovaný)

    Jee, to je bezva nápad, určitě je to dobrý a tak brzy vyzkouším.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: plněné těstoviny plnene testoviny recept těstovinové trubičky testoviny roury testovinove roury plněné těstovinové trubičky těstoviny trubičky cannelloni s kuřecím masem plněné těstoviny roury plnene testovinove roury plnene cannelloni cannelloni plnene kurecim masem těstoviny canelone plnene testoviny recepty plněné roury těstoviny plněné plněné cannelloni kuřecím masem plněné cannelloni recept recept na plněné těstoviny těstoviny velké roury

Zapomněl/a jsem heslo