Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 226 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,45 g |
Tuky | 15,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 0,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvMY
Moje poznámka
Hovězí nudličky s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvMY
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 9 minutami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 24 minutami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 40 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 49 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 2 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky,
hovězí nudličky recept,
hovezi minutky,
hovězí nudličky minutka,
hovězí maso s nivou,
hovězí nudličky recepty,
nudličky s nivou,
masové nudličky s nivou,
hovězí nudličky stifado,
hovezi platky s nivou,
recept hovězí nudličky,
hovězí minutka,
recepty na hovezi nudlicky,
hovězí na nudličky,
hovězí s brambory s nivou,
recept na hovězí nudličky,
vepřové nudličky s nivou,
nudličky z roštěnky,
nudličky hovězí a vepřové recept,
recept hovězí minutka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sýr niva,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (13)