Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí masko v hraběcím těstíčku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majda1512

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso si naporcujeme a mírně naklepeme. Krok 2: Dále osolíme a opepříme. Potom si uděláme těstíčko na obalování řízečků z výše uvedených ingrediencí. Hustota dle vlastního oka :-). Krok 3: Řízky obalíme v těstíčku a smažíme na oleji.

Zveřejněno 3. 6. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76wG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76wG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak tento recept jsem dělal, a dal jsem místo koření od Antonína Adžiku ... super chuť, určitě vyzkoušejte :yes:

Mirco, kupuju ho přes internet, ale určitě se to vyplatí, protože mají velký výběr a objednávám toho vždy víc a ještě nikdy jsem se nezklamala a mají jedno koření lepší než druhé! Takové Fajitas nebo Kuře Marengo :-* pohádka :-)):-))

Majdo:-)už jsem si našla,díky.Předtím mi nějak uniklo:-8.Kupuješ ho v kamenném obchodě(kde?) a nebo přes net?Myslím že v norm.krámě ho asi neseženu:-( a tak si budu muset umíchat sama;-)

Mirco, našla jsi ho velmi správně. Je tam spousta výborného koření a ta má směs se jmenuje přímo Koření od Antonína. Je to směs paprika sladká, cibule, česnek, oregano, koriandr, kmín, sladké chilli, zelené byliny, sůl
Je výborné i do marinád a grilování. Mohu jen doporučit!!! ;-)

Katarinka:-)taky mě to při čtení napadlo,tak jsem si ho zadala a našla jsem toto:-O http://www.koreni.cz/eshop.php?cID=2&type=image takže nevím které konkrétně to je(a čím ho tedy případně nahradit;-)).Určitě nám ho Majda vyfotí,nebo napíše složení,aby jsme si také mohli pochutnat na takové pěkné porcičce:-p:-)

Čo obsahuje korenie od Antonína?

Tématické fráze:
těstíčko na obalování kuřecího masa, těstíčko na obalování, kuře obalované v pikantním těstíčku, pikantní těstíčko na obalování, těstíčka na obalování masa, testicko na obalovani masa, maso v těstíčku, testičko na maso, krůtí maso v těstíčku, těstíčko na obalování řízků, obalované kuřecí maso, obalovací těstíčko, drubeží řízečky ve výborném těstíčku, těstička na obalování kuřecího masa, kuře v těstíčku, těstíčko na obalování kuřecího, obalovane maso v testicku, obalovane kure, obalované kuře v těstíčku, těstíčko na obalování kuřete

Suroviny:
maso kuřecí, vejce, mouka hladká, sýr strouhaný, maso uzené, koření od antonína, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu