Postup přípravy
Krok 1: Cibulku zpěníme na másle, přidáme nakrájenou kapustu, trochu také orestujeme.
Krok 2: Brambory nakrájené na kostky a pokrájenou celerovou nať vložíme ke kapustě, zalijeme vývarem, okmínujeme, osolíme a vaříme doměkka.
Krok 3: Nakonec přisypeme hrášek a prohřejeme.
Krok 4: Podáváme posypané petrželkou, libečkem nebo pažitkou.
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAGK
Moje poznámka
Kapustová polévka s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAGK
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 1 hodinou
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 3 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapustová polévka,
kapustová polévka s celerem,
polévka kapustova,
polévka ze zeleneho hrasku recept,
kapustové polévky recepty,
celerová polévka s hráškem,
kapustová,
recept na kapustovou polevku,
kapustová polévka recepty,
recepty kapustová polévka,
polévka kapustová
Suroviny:
kapusta,
brambory,
hrášek,
cibule,
nať celerová,
máslo,
kmín celý,
sůl,
vývar
Komentáře (5)