Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Moje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jarní závitek,
jarní vietnamské závitky recepty,
vietnamské závitky,
čínské závitky,
závitky nem,
nem rán,
jarní rolky,
závitky recept,
jarni rolky recept,
asijské závitky,
omacka na jarní závitky,
nem,
vietnamske jarni zavitky,
závitky,
závitky,
nem závitky,
nem recept,
závitky nem rán,
rýžové závitky,
jarni zavitky omacka
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
sůl,
omáčka sojová,
pepř mletý,
jidášovo ucho,
nudle rýžové,
papír rýžový,
olej,
pivo světlé
Komentáře (59)
Marcel:
Marcel:
Je fajn taky do závitků přidat mungo klíčky..
V restauraci ji k závitkům podávají - čerstvou - a je výborná, naopak jsem zkusila koupit už hotovou (Omáčka na jarní závitky) a ta teda nebyla nic moc...
Díky
Jsem Vietnamka, takže vím, jestli je to správně nebo ne. I když my to děláme spíš s krkovicí, a nedáváme tam glutasol, ale jen sůl. Jinak, VELKÁ pochvala!
Jsem Vietnamka takže vím co píšu