Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 11,47 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Jako přílohu dělám brambory a rajčatový salát.
Zveřejněno 24. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Moje poznámka
Prejt z hub a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WW3J
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 24 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 56 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
prejt z hub,
kvetak houby,
květák a houby,
květák a houby recepty,
recept z hub a květáku,
houba jako květák,
recept z hub a květáku,
recepty květák houby,
květák na houbách,
jídla z květáku a hub,
prejt houby a květák,
recept květák houby,
houby květák,
podhrib,
květák, houby,
recepty z kvetaku a hub,
recept prejtu,
recepty houby květák,
hřib sírový,
recept na květák a houby
Suroviny:
houby,
květák,
slanina,
cibule,
česnek,
pepř,
koření adžika,
sůl,
majoránka,
vejce,
brambory,
mouka hladká,
strouhanka,
máslo
Komentáře (6)