Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
Tuky | 76,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Narezanú cibuľu a pór speníme na oleji, pridáme múku, po chvíľke zalejeme vývarom a varíme asi 10 min.
Krok 2: Syr rozrežeme na menšie kúsky a pridáme do polievky.
Krok 3: Povaríme 3 minúty a polievku rozmixujeme.
Krok 4: Dochutíme korením, muškátovým orieškom a jemne nasekanou vňaťou.
Krok 5: Polievku podávame s opečeným chlebom.
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Moje poznámka
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná hrnková bábovka
LidusV před 2 minutami
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 28 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 40 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 40 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 41 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 58 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 1 hodinou
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Tématické fráze:
porkova polevka
Suroviny:
cibule,
olej,
mouka hladká,
vývar masový,
sýr hermelín,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
chléb
Komentáře (9)
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?