Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 557 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
Tuky | 26,00 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 111,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, vyložíme na plátky nakrájená jablka, posypeme ořechy, rozinkami a zalijeme vejci rozšlehanými s hladkou moukou a cukrem.
Krok 2: Pečeme asi 30 min.
Krok 3: Po upečení vyklopíme a můžeme jíst teplé jako žemlovku nebo i studené.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q57G
Moje poznámka
Jablkový dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q57G
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 7 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 14 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 52 minutami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 58 minutami
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 59 minutami
Jablečná buchta s ořechy a rozinkami
Marie F. před 1 hodinou
Broskvový džem
MirkaP před 1 hodinou
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Pavel- před 1 hodinou
Cikánský řízek
JiZa5 před 1 hodinou
Sloní žrádlo (od babičky)
milan.proch před 1 hodinou
Švestkové řezy s tvarohem
MiMas před 2 hodinami
Cuketový perník
Veronikasky před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablkový dortík,
jablkový cheesecake,
jablkové dortiky,
jablkové dorty,
jablkové dortičky,
rez jadlek na dorty,
recepty z jadlek,
dortík s jablky a ořechy,
jablkový dortíček,
jalkovy dortík,
jablkový dortík s ořechy,
lehký jablkový dortík
Suroviny:
jablko,
ořechy,
rozinky,
mouka hladká,
vejce,
cukr krupice
Komentáře (5)