Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,06 g |
Tuky | 34,36 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Moje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Nejnovější recepty
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 minutou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 23 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 44 minutami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 1 hodinou
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 1 hodinou
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 2 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 5 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 14 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 18 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 20 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 20 hodinami
Tématické fráze:
aspikový dort,
aspikový dort recept,
aspikové dorty,
aspikový dort narozeninový,
priprava zelatiny,
dort z aspiku,
dort jelen,
recept na aspikovy dort,
jak vyklopit aspik,
aspikový dort videorecept,
aspikove dobroty,
aspikový dort foto,
jak vyklopit aspik z formy,
aspikovi dort,
aspikový salámový dort,
recepty studené kuchyně,
dort pro kamaráda,
jak dlouho tuhne aspik,
zelatina nechce ztuhnout,
aspik dort
Suroviny:
želatina,
moravanka,
šunka,
sýr eidam,
vejce,
pomazánkové máslo křenové
Komentáře (22)
Poraďte, nešlo mi to vyklopit, tak jsem to musela prošťournout nožem a zničila jsem si okraje. Měla jsem to před tím vymazat olejem nebo tak něco? Nemám žádnou měkkou formu, dělala jsem to v zapékací misce.