Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejen Novoroční aspikové srdíčko

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2009 20:48

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje forma je silikonová a má průměr 22cm a výšku 4cm, želatiny si raději udělejte víc a ze zbytku můžete udělat manželovi bábovičku k večeři.

Želatina z Labety perfektně a dost rychle tuhne. Na zatuhnutí mi stačilo asi 10 minut na balkóně nebo na 5 minut na mrazák.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

16. 11. 2010 16:43

Alenko,dnes byla chutná svačinka:-pVše podle tvého teceptu,jen v menší obměně vzhledu;-):-))vnitřek báboviček jsem vyplnila vlašským salátem a všem chutnalo:yes:
Bodík jsem Ti už poslala,tak dnes přidávám jen fotku:-)

aja.g

8. 7. 2010 16:58

Anna Kocikova-děkuji:-K

Anna Kocikova

8. 7. 2010 16:38

:yes:Moc jedlý recept:-KTakové a jim podobné můžeme doma častěji:-DDávám bod i za velice krásné nafocení:yes:

aja.g

2. 8. 2009 11:51

mariaj: To jsem ráda, že se ti to povedlo. Já mám fakt nejlepší zkušenosti s želatinou z Labety:yes:

mariaj

1. 8. 2009 20:31

tak druhý pokus už bol ok ;-) tento recept určite budeme zas opakovať:-p

mariaj

28. 7. 2009 19:48

ďakujem;-) som sa natrápila ... želatina mi nechcela stuhnúť - urobila som ju podľa návodu a čakala vyše hodiny(mám dr. Oetker) nakoniec som jej dala dvojitú dávku (na liter vody 4 želatiny v prášku:-O) na sobotu idem robiť znova tak snáď zoženiem inú želatinu, ináč fak super recept:yes:

aja.g

28. 7. 2009 19:41

mariaj:máš to úžasné:yes:

mariaj

28. 7. 2009 19:20

tak nemám síce srdiečko ale snáď nevadí... je to moc mňam, vrch som dozdobila chrenovou šľahačkou;-)

Iljusa

28. 7. 2009 19:19

mariaj - jsi šikulka ;-)

aja.g

19. 7. 2009 12:43

mariaj: můžeš ho udělat dopředu, ale lepší by bylo nechat ho ve formě a přikrýt folii aby neoschlo. Dáš do ledničky a potom vyndáš a vyklopíš. Pokud nemáš silikonovou formu, je lepší si formu vyložit folii:yes:

mariaj

19. 7. 2009 11:37

ako dlho vydrží? môžem ho na sobotnú oslavu urobiť už vo štvrtok večer:-?

aja.g

14. 7. 2009 12:57

:-)děkuji. Určitě stojí za to vyzkoušet.

Hella

14. 7. 2009 11:56

Moc hezké, krásně to ozdobí slavnostní stůl. Vím, jaká je to piplačka, tak dávám alespoň bodík

Ivana79

14. 7. 2009 10:56

To je nádhera :-O Strašne rada by som to vyskúšala,ale tu určite nezoženiem želatínu od Labety a okrem toho sa mi želatína nie vždy podarí,ale risknem to ;-)Srdiečkovú formu mám,určite to bude mať úspech,chuťovo aj vzhladovo :yes::yes:

mariaj

14. 7. 2009 07:16

vyzerá to super, ukladám za pár dní chystám malému oslavu tak vyskúšam:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí aspikový dort aspiková tlačenka vaječná tlačenka ládi hrušky šunka v aspiku s bramborovym salatem recept novoroční recepty aspikové rolky vaječná tlačenka od ládi hrušky video aspikové srdce recept vaječná tlačenka ládi hrušky video váječná tlačenka dr.oetker vajecna tlacenka od ladi hrusky aspiková tlačenka recept aspikový dort video aspikové srdce domácí aspikový dort video jak vyrobit aspikový dort aspikové tlačenky recepty ládi hrušky vaječná tlačenka domácí aspik s bramborovim salatem aspiková bábovička od ladi hrušky

Suroviny: želatina na vaječnou tlačenku, moravanka, šunka, sýr, salát bramborový, masox, ocet, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Nejen Novoroční aspikové srdíčko

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgQ4