Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 21,17 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Moje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 3 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 7 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 10 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 10 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 10 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 10 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 11 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 12 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 12 hodinami
Tématické fráze:
presoleny gulas,
jak na přesolený guláš,
jak opravit přesolené jídlo,
jak opravit přesolený guláš,
jak na přesolené maso,
jednoduchá omáčka z vepřového masa,
jak opravit slaný guláš,
jak opravit guláš,
přesolené maso,
guláš co dům dal,
bůček běs kosti,
jednoducha omacka z veproveho,
oprava gulasu moc ostry,
přesolenej guláš,
jednoduché omáčky bes masa,
jednoduchý guláš,
recept na ochucene maso,
ochuceni gulase,
veprove maso jednoduse,
chutný jednoduchý guláš
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
masox,
koření gulášové,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (16)
Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!
1 masox
2 lžičky podravky
WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený