Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mila kuličky

Vánoce už se pomalu blíží, a tak přichází na řadu cukroví, které je rychlé, jednoduché a chutná skvěle. Přesně takové jsou tyhle nepečené kuličky z oblíbených sušenek Mila. Do základní hmoty se přidávají oříšky a rum, což je záruka úspěchu.

Hodnocení receptu je 4,7 (37×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Monca.H. Monca.H.

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez doby odležení a tuhnutí v lednici

30 min (30 min příprava, bez doby odležení a tuhnutí v lednici)

Suroviny pro 28 kusů

28kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 988 kJ /
1 670 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky128,38 g
Vláknina3,83 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy89,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mila řezy nastrouháme najemno, nasypeme do misky, přidáme máslo, cukr, oříšky a rum. Krok 2: Důkladně promícháme, zpracujeme a necháme zabalené ztuhnout v lednici. Krok 3: Ze ztuhlé hmoty odebereme malý kousek a vytvarujeme kuličku, kterou obalíme v kokosu. Takto postupujeme až do spotřebování celého těsta. Krok 4: Obalené kuličky vkládáme do papírových košíčků. Uložíme do chladu.

TIP: Jak dlouho před Vánoci chystat nepečené cukroví

Zveřejněno 28. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Mila kuličky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E6jW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Mila kuličky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E6jW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tvořila jsem loni i letos a jsou skvělé. :-) Doporučuji.

Moc děkuji za recept, jsou skvělé. Mila řezy miluji, takže jsem neváhala a vyzkoušela <3

Kdo má rád Mila oplatky,tomu budou zaručeně chutnat:yes:Já jsem je obalila v mletých mandlích,mandle jsem přidala i do těsta.Přidávám fotografii.

<3<3<3 Výborné , dělala jsem na Vánoce a mega úspěch ...

Tak dneska jsem dělala z dvojité dávky a jsou opravdu výborné +další bodík

Prosim, jake orisky tam mam dat?

Tyna: Vlašské nebo lískové, záleží na Vás ;-)

Tereza Blazkova: To mě moc těší,já jsem se k nim letos bohužel nedostala :-S. Jsem ráda,že Vám chutnaly a fotečka je moc krásná! :-)

Moniko :-), kuličky jsou vynikající :-), už máme poslední kousky :-8. Přidávám Ti +12 a fotečku ;-).

Mila oplatka je skvělá, kuličky vyzkouším :yes:

Moc děkuji:-):-)

Tohle jsem přehlédla :-O Vypadá velmi lákavě :yes:+

Děkuji za kladné a nadšené komentáře! Zvedly mi náladu. Doufám, že si na nich tak moc pochutnáte jako my ;-):-)

moc hezké:-K:-):yes:
uloženo jest;-):-D:yes:

Tématické fráze:
kuličky z míla řezů, nepečené kuličky z mila sušenek, cukroví z mila sušenek, mila řezy, nepečené kuličky z mila řezů, kuličky z mila oplatku, mila cukroví, cukroví z mila oplatek, mila rezy recept, milá, nepečené mila kuličky, cukrovi mila kulicky, milakuličky, nepečené cukroví z mila sušenek, nepečené cukroví mila, cukroví z mila řezů, oplatky mila, kuličky z oplatků mila, oplatka mila, mila oplatky

Suroviny:
oplatky mila, máslo, cukr moučkový, rum, oříšky, kokos strouhaný

Přidat fotografie receptu