Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 32 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 54 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.