Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 533 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 3,14 g |
Vláknina | 4,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,99 g |
Sůl | 14,73 g |
Sacharidy | 398,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WmPX
Moje poznámka
Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WmPX
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 14 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 50 minutami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 2 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 3 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 3 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 4 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 6 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 6 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s pórkem,
gnocchi di patate recept,
gnocchi di patate,
restované noky,
bramborové noky s porkem,
gnocchi di patate recepty,
noky s porkem,
recept na gnocchi di patate,
restované gnochi,
gnocchi s omáčkou,
restované špagety,
recepty na gnocchi di patate,
restovane bramborove noky,
gnocchi recepty,
recept noky di patate,
gnocchi jako příloha k masu,
gnocchi na panvi,
nudle restované s porkem,
gnocchi s masem a medovou omackou,
gnocchi di palate
Suroviny:
gnocchi,
omáčka sojová,
med,
kečup sladký,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
špek uzený
Komentáře (13)