Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,01 g |
Tuky | 12,49 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky.
Krok 2: Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu.
Krok 3: Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky.
Krok 4: Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Moje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůběží v peřině
Dadka0 před 1 hodinou
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 2 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 4 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 15 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 18 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 18 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 20 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 20 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 21 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 22 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka na krekry,
sardelova pomazanka,
krekry na smažení,
pomazánka ze sardelové pasty,
celozrnné krekry recept,
pomazánky na krekry,
celozrnné krekry,
studená kuchyně referát,
sardelová pasta,
sardelové chlebíčky,
chlebíčky se sardelovou pastou,
pěna ze sardelové pasty,
sardelová pomazánka na chlebíčky,
krekry-recept,
polévky referat,
referat studena kuchyne,
krekry ke smazeni,
paprika referat,
krekry ke smažení recept,
smazene krekry recept
Suroviny:
krekry tuc,
máslo,
pasta sardelová,
sýr smetanový,
petrželka,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (6)