Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,01 g |
| Tuky | 12,49 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky.
Krok 2: Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu.
Krok 3: Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky.
Krok 4: Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Moje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka na krekry,
sardelova pomazanka,
krekry na smažení,
pomazánka ze sardelové pasty,
celozrnné krekry recept,
pomazánky na krekry,
celozrnné krekry,
studená kuchyně referát,
sardelová pasta,
sardelové chlebíčky,
chlebíčky se sardelovou pastou,
pěna ze sardelové pasty,
sardelová pomazánka na chlebíčky,
krekry-recept,
polévky referat,
referat studena kuchyne,
krekry ke smazeni,
paprika referat,
krekry ke smažení recept,
smazene krekry recept
Suroviny:
krekry tuc,
máslo,
pasta sardelová,
sýr smetanový,
petrželka,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (6)