Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 073 kJ / 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 4,24 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 94,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OOz
Moje poznámka
Jablkové toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OOz
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené křenové brambory
cookamater před 14 minutami
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 19 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 1 hodinou
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 4 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 10 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 11 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 12 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 14 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
tousty s jablky,
jablkové tousty,
toasty s jablky,
toust s jablky,
toast s jablky,
jablkovy toust,
štrúdl z toustoveho chleba,
zemlbába z toustovače,
zapečené tousty s jablky,
toust s jablkem,
strudl z toustovace,
tousty d jablky,
zapečené toasty s jablky,
jablkovy tousty,
tousty s jablkem,
tousty plněné jablky,
toastový chléb s jablky,
jablkové tousty,
zemlbaba v toustovači,
zemlbába s jablky a tvarohem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
máslo,
rozinky,
cukr skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Děkujeme