Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 203 kJ / 3 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,65 g |
Tuky | 265,32 g |
Vláknina | 48,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 301,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Moje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 31 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 37 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
špagety s tuňákem-recept,
špagety s rybou,
tunákové špagety,
těstoviny s tuňákem recept,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňák recepty,
tuňák se špagetami,
tagliatele s tuńákem,
spagety stunakem,
tunák se špagetama,
vaříme tuňáka,
vaříme z tunaka,
jídla z tunáka,
zapečené špecle s tuňákem,
tuńák recept,
recepty z tuňáka,
špagety s rybami,
tortela,
těstoviny s tuňákem a špenátem,
tunakovy spagety
Suroviny:
olej olivový extra virgin,
cibule,
česnek,
filet sardelový,
rajče sterilované,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
těstoviny špagety,
petrželka
Komentáře (9)
Bod varu olivového oleja je okolo 210°C, takže kľudne sa na ňom dá variť. http://www.srecepty.cz/clanky/zdravy-olej-olivovy-...
Samozrejme na jednotlivé kuchynské úpravy si vyberáme príslušný druh olivového oleja, ale tvrdiť, že patrí len do studenej kuchyne, je neseriózne.