Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 890 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,20 g |
Tuky | 113,01 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 392,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linzert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKZ
Moje poznámka
Linzert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKZ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
linzert řezy,
nejsnadnejsi moucnik,
moucnik linzert,
linzert jablkovy,
linzert kolac,
jablkovy linzert,
linzer.cesto,
linzert moučník,
jablecny linzert,
koláč linzert,
lin zert,
recept linzert řezy,
linzert kolaci
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
mléko,
kakao,
džem rybízová,
poleva kakaová
Komentáře (15)
Rozdelíš, do jednej časti kakao a vyvaľkáš. Na plech svetlý plát, potom potrieť lekvárom a tmavý plát.
Pečieš pri strednej teplote, toto jediné snáď tam chýba. Ale čas sa dá dať len orientačne, pretože každá rúra pečie inak, cca 30 minút.