Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 016 kJ / 1 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,68 g |
Tuky | 76,56 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 87,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné broskve v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X61m
Moje poznámka
Plněné broskve v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X61m
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 46 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněná broskev,
pokrmy z broskvi,
broskev plněná,
sladké recepty z broskví,
cerstve broskve,
čerstvé broskve recepty,
cerstve broskve recept,
sladké broskve,
jablka v županu s vanilkovym krémem videorecepty,
broskev,
broskev v županu,
broskve recepty sladké,
sladke pokrmy s broskvi recepty,
sladke.broskve.cz,
jídla z broskví,
broskve recepty,
sladké recepty broskve,
koláč plněný broskvemi,
recept plněná broskev,
co z broskví?
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
broskve,
ořechy mleté,
piškoty dětské,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (4)