Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 795 kJ / 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,77 g |
| Tuky | 37,13 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 11,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98xP
Moje poznámka
Pomazánka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98xP
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 31 minutami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 47 minutami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 1 hodinou
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 1 hodinou
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 2 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 2 hodinami
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z paštiky,
dobrá pomazánka z paštiky,
dobrá pomazánka z paštiky,
játrová pomazánka,
pomazánka z játrovky,
pomazánka z paštiky recept,
játrová paštika recept,
pomazánky z paštiky,
paštika s vejci,
pomazánka z jártrové paštiky,
zabijačková játrová paštika,
pomazánka s paštiky,
játrová paštika,
pomazanka pastika,
jatrova pastika s vejci,
pomazánky recepty,
pastika pomazanka,
domáci játrová paštika,
zabijackova pastika-recept,
jatrova pasteka
Suroviny:
paštika játrová,
máslo,
cibule,
vejce,
hořčice
Komentáře (5)