Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,86 g |
Tuky | 19,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Podávej s chlebem
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z játrovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPJz
Moje poznámka
Pomazánka z játrovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPJz
Nejnovější recepty
Nejjednodušší cottage pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtová bábovka s čokoládovými rozinkami
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 18 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rozlítané ražniči
Neregistrovaný před 8 minutami
Mleté maso v listovém těstíčku
Neregistrovaný před 11 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 12 minutami
Jáhly s ořechy, švestkami a medem
Neregistrovaný před 23 minutami
Brynzové pirohy
Neregistrovaný před 37 minutami
Tilapie
Neregistrovaný před 39 minutami
Chalupnická polévka
Neregistrovaný před 42 minutami
Španělské ptáčky
Neregistrovaný před 45 minutami
Zlaťáky z plecka
Neregistrovaný před 48 minutami
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Neregistrovaný před 51 minutami
Tématické fráze:
domací játrovka,
čočkova pomazánka,
pomazánka,
vepřova jatrovka,
čočková pomazánka recept,
jatrovka se škvarkama,
katrovka,
domácí játrovka recept,
čočková pomazánka recepty,
játrovka pečená,
domácí játrovky,
pečená játrovka,
játrovka rybičky pomazánka,
jitrovky,
jatrovka pomazankovy maslo,
jagrovky,
kachni jatrovka,
teplá játrovka,
ryby pomazanka s jatrovku,
telecí játrovka
Suroviny:
játrovka,
okurky sterilované,
pomazánkové máslo,
vejce,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (2)