Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 84 kJ / 20 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,45 g |
| Tuky | 1,76 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,61 g |
Postup přípravy
Používáme nejen na slané dorty, ale i na chlebíčky, ke krekrům, slanému pečivu atd.
Zveřejněno 29. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Moje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky na slaný dort,
pomazanka na slany dort,
slané pomazánky,
pomazánky na slané dorty,
pomazánky do slaného dortu,
pomazanka do slaneho dortu,
slané dorty obrázky,
slaný dort obrázky,
slane pomazanky na dorty,
jak vyrobit slany dort,
slané dorty,
slané dorty návod,
slaný dort pomazánky,
slané dorty pomazánky,
slaný dort pomazánka,
návod na výrobu slaného dortu,
slané dorty pro muže,
jak se vyrábí slaný dort,
pomazánky na dorty,
pomazánky na dort
Suroviny:
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
sýr niva,
sýr ementál,
česnek,
pórek,
ředkvičky,
paprika čerstvá červená,
treska,
šunka,
křen,
pažitka,
tuňák,
pasta sardelová
Komentáře (23)
Neviem, akú smotanu má namysli evamachova.ter, ale kyslá smotana nemôže byť riedka, musí byť hustá, takže žiadna "brečka" určite nehrozí.
Daniello