Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 511 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,76 g |
Tuky | 13,21 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 42,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky utřít v misce, pomalu přidávat olej až vznikne struktura podobná krému.
Krok 2: Přidat rozmačkaný česnek a přichutit citronovou šťávou, pepřem a solí.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Moje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 8 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 20 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
aioli,
aioli recept,
aioli jak udělat,
alioli recept,
pasta alioli,
testoviny alioli,
alioli špagety,
recept aioli,
ali oli recept,
alioli,
cesnekove alioli,
cesnekovy krem,
špagety alioli recept,
těstoviny ali oli,
alioli domaci,
špagety alioli,
recept na aioli,
česnekovy krém s kroužky,
recept na špagety alioli,
testoviny oli ali
Suroviny:
žloutek,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (24)