Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Moje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 7 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso na špagety,
špagety mleté maso,
smes na spagety z mleteho masa,
mlete maso se špagetami,
špagety z mletého masa,
recepty mleté maso na spagety,
špagety s mletym masem,
mlete maso a spagety,
mleté maso recepty na špagety,
maso na špagety,
mleté maso se špagety,
recept mleté maso na špagety,
zavařování mletého masa do sklenic,
směs z mletého masa na špagety,
hovezi mlete na spagety,
mleté na špagety,
mleté maso ke špagetám,
mlete maso spagety,
hovězí mleté maso na špagety,
mleté hovězí na špagety
Suroviny:
maso mleté,
sádlo,
cibulka,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (21)
Proto mívám doma tento polotovar.
Děkuji moc
A kdyz sklenice zchladnou, vyzkouset, jestli vicka dobre chytly.
Děkuji. Je tedy lepší to zavařovat 60 min a druhý den znovu?
Mně připadá praktičtější to zavářet ty 2 hodiny najednou. Je v tom velký rozdíl? Díky moc
Nakoupím maso a pak dám vědět,jak se to povedlo, tedy až to ochutnám
A pokud zavařuješ maso, je třeba ho zavářet na 100°C 2 hodiny vkuse nebo na tutéž teplotu 1 hodinu a druhý den sterilaci zopakovat (znovu hodinu) - kvůli možnému množení bakterií. Dlouhou nebo opakovanou serilací nechtěnému množení zabráníš.
A proč se druhý den musí sterilace opakovat?
Díky moc