Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,30 g |
| Tuky | 1,05 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Moje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Nejnovější recepty
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 minutami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 6 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 2 hodinami
Vanilkové vafle
Merylas před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 3 hodinami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 4 hodinami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Darina před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 5 hodinami
Tématické fráze:
žralok recept,
žralok recepty,
recepty žralok,
recept žralok,
zmrazený žralok recepty,
ryba v parním hrnci,
žralok modrý recept,
žralok modrý recepty,
ryby v parním hrnci,
mořský žralok recept,
recepty steak,
recepty-žralok,
recepty ryby žralok,
žralok úprava,
varime s parnim hrncem,
parní hrnec recepty,
file ze žraloka,
recepty na zralok,
žraločí steak,
žraločí steik
Suroviny:
brambory,
steak žraločí,
fazolky zelené,
cibulka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
koření provensálské,
olej olivový
Komentáře (7)