Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,61 g |
| Tuky | 66,62 g |
| Vláknina | 14,64 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 3,94 g |
| Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky.
Krok 2: Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou.
Krok 3: Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla.
Krok 4: Pečeme asi 40 minut na 160°C.
Zveřejněno 3. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Moje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 20 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 21 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 5 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 8 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kedlubny,
zapečena kedlubna,
zapečený kedluben,
zapékané kedlubny,
zapékaná kedlubna,
mozzarella recepty,
zapečná kedlubna,
zapecena kedlubny,
kedlubny zapečené,
kedlubny recepty,
kedluben zapeceny,
kedlubna zapečená,
zapekany kedluben,
zapečené kedlubny recept,
kedlubna recepty,
kedlub zapečený,
brambory zapecene s kedlubny,
zapecena kedlubna s mozzarelou,
plněný zapékaný kedluben,
plneny kedlub
Suroviny:
pórek,
rajče,
kedlubna,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
smetana,
mléko,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře (4)
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.