Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,76 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 5,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 21 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 21 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 46 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (6)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.