Roštěná po argentinsku

evosheek Kuchař: evosheek

Doba přípravy: asi 40 min 4 porce Hovězí maso 4 názory

Suroviny

4 plátky roštěné
sádlo
1 cibule
4 kapie
150 g kukuřice
150 g sterilovaného hrášku
mouka na zaprášení
vývar
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Naklepané osolené a opepřené roštěnky prudce opečeme na sádle.

  2. Vyjmeme je a do výpeku přidáme cibuli, lehce osmahneme, zaprášíme moukou, vytvoříme tmavší jíšku a zalijeme vývarem.

  3. Přidáme na kostičky nakrájenou kápii, krátce podusíme, přidáme roštěnky a dusíme, dokud roštěná nezměkne.

  4. Přidáme kukuřici a hrášek a podáváme s tortilami nebo houskovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 145 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěná po argentinsku

  • HankaPu HankaPu

    Roštěnky byly dobré:yes: ta kombinace hrášku, kukuřice a kapie byla skvělá:yes:
    Eli, pokud se nepletu nemáš ráda teplou, vařenou kapii, ale tady je to moc dobré, je to pikantní a určitě by ti to chutnalo.
    Ivo, posílám fotky a bodík:yes::yes: +

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    To určitě zkusím. . . :yes: Škoda jen, že tu není fotka.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    To musí vypadat krásně barevně:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    roštěnku máme rádi,proto bod...:yes::-K:yes:jen ji neznám s hráškem a kukuřicí,paprika je v poho...:yes::-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: maso po argentinsku kuře po argentinsku hovězí po argentinsku roštěná s kapii roštěná na prudko rostena s hraskem roštěná z panenky hovězí hrášek kukuřice příprava dobré roštěné roštěná z veproveho masa s hraskem a kukurici roštěnka po argentinsku roštěná s kukuřicí a hráškem argentýnská roštěná hovezi maso po argentinsku hovězí roštěná s houskovým knedlíkem vepřová panenka po argentinsku argentinska recept veprove po argentinsku recept rýnská roštěná hovězí roštěná s hráškem

Zapomněl/a jsem heslo