Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,02 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 154,52 g |
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 2 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 5 minutami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 1 hodinou
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 2 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 3 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 4 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 5 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 5 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 7 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
želatina stilla dolce,
stilla dolce želatina,
nepečené zákusky,
příprava želatiny stilla dolce,
stilla dolce,
nepečený dort zaležet,
zakusek z tatranek,
zelatina stilĺa,
želatina stilla dolce návod,
nepeceny zakusek,
použití želatiny stilla dolce,
zákusek do ruky,
mail 10g.pl loc:cz,
vaření želatiny stilla dolce,
příprava sypké želatiny,
kefirovy korpus,
želatina pro potravinářské účely stilla dolce,
zakusek,
recepty na zákusky,
nepečený dort z tatranek
Suroviny:
tatranka,
máslo,
kefír,
mléko,
želatina prášková,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře (40)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky
Já všem moc děkuji
Holky,ale díky moc za přízeň
Andrejko,budu se muset kouknout na tu Tvou náplň.
Šagetko, než jsem v závěru přidala cukr,tak jsem oddělila část bokem pro dia kamarádku,která tady dnes byla. Moc si pocutnala i bez toho cukru. Ten kefír byl jen lehce nakyslý(kupovaný je více kyselý)a bylo to fajn osvěžující.Ten černý bodík je rozhodně lepší,než pěst pod oko
moooc se ti to povedlo, moc
nádherné foto