Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 464 kJ / 2 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,90 g |
| Tuky | 52,80 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 298,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s Gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKK5
Moje poznámka
Těstoviny s Gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKK5
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 8 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty s gorgonzolou,
gorgonzola recepty,
gorgonzolou,
spagety s gorgonzolou,
špagety gorgonzola,
těstoviny s gorgondzolou,
s gorgonzolou,
recept s gorgonzolou,
těstoviny s gordonzolou,
zapecene testoviny s gorgonzolou,
recepty gorgonzola,
testoviny se spenatem a gorgonzolou,
gorngonzola,
gorgonzola recept,
těstoviny s gorgonzelou,
těstoviny s gorgonsolou,
recept gorgonzola,
gorgomzola,
testoviny korgonzole,
testovinz s gorgonzolou a spenatem
Suroviny:
těstoviny,
maso kuřecí,
gorgonzola,
smetana,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
máslo,
sůl
Komentáře (3)