Čína z Brna

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 30 2 porce Drůbeží maso 7 názorů

Suroviny

200 g masa z kuřecích stehýnek
balíček rýžových nudlí
sukiyaki omáčka
sojová omáčka
čínská směs
Podravka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso naložíme do marinády (trochu Sojovky,Sukiyaki,Podravky). Marinujeme nejlépe 24h.

  2. Vlasové rýžové nudle připravíme dle návodu.

  3. Na wok pánvičce osmahneme maso-tak 5minut. Potom přidáme čínskou zeleninovou směs a opět cca 5 minut smažíme. Nakonec přidáme připravené a opláchnuté nudle a 5 minut doděláváme pod pokličkou.

Poznámka

Je vhodné dát při vaření nudlí do vody ještě nějaké koření či cibuli.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čína z Brna

Tématické fráze: recepty tvarůžková čína jak udělat čínu maso vhodne na čínu moje cina kuřecí čína co dát do vody při vaření čínských nudlí u nudle brno sukiyaki recepty nudle brno vhodné maso na čínu recept čína jak nejlepe udelat cinu suroviny udělat. čínu jak udělat omáčku na čínu jak.udelat činu jak udělat čínu s nudlemi jak udělat maso na činu wwwbrno recepty čína ze stehynek

Zapomněl/a jsem heslo