Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 41,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Moje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 17 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 5 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 7 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 8 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat čínu,
recepty,
tvarůžková čína,
jak udělat omáčku na čínu,
maso vhodne na čínu,
moje cina,
kuřecí čína,
co dát do vody při vaření čínských nudlí,
u nudle brno,
sukiyaki recepty,
nudle brno,
vhodné maso na čínu,
recept čína,
jak udelat na čínu,
jak usedlat cinu,
jak na udelat čínu,
jak si udělat maso na čínu,
jak udel číny,
jak udělatčínu,
jak nejlepe udelat cinu suroviny
Suroviny:
stehno kuřecí,
nudle rýžové,
sukiyaki,
omáčka sojová,
směs čínská,
podravka
Komentáře (8)