Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libuščin jablečný dort

Pokud chcete rychlý a lehký moučník, který zvládnete připravit bez pečení, vyzkoušejte tento jablečný dort z pudinku a piškotů. Jemná vrstva piškotů se spojí s voňavými jablky a krémovým pudinkem do lahodného dezertu.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Piskutek Piskutek

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 847 kJ /
2 593 kcal
Bílkoviny33,68 g
Tuky13,79 g
Vláknina33,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy566,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme spolu se 3 lžícemi vody. Krok 2: Když máme jablka rozvařená, přidáme k nim pudinky rozmíchané s cukrem a 500 ml vody. Vaříme 2 minuty (do zhoustnutí). Krok 3: Do dortové formy dáme tenkou vrstvu jablečné směsi a do ní klademe piškoty plochou stranou nahoru, potřeme zase vrstvou směsi a postup opakujeme. Poslední vrstva je jablečná směs. Krok 4: Hotový dort dáme vychladit do lednice nejlépe přes noc.

TIP: Nepečený jablečný dort s piškoty

Zveřejněno 3. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Libuščin jablečný dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NpPv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Libuščin jablečný dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NpPv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

lucka: Mě to nijak extra sladké nepřijde, ale pokud chceš méně, dej si ho méně. Piškotků mi také vždycky pár zbylo, takže to nevadí. A ano, přes noc to ztuhne ;)

neni to moc sladké s 200g cukru mě piškoty ještě naky zbyli to ztuhne přes noc? nikdy sem to neděla

výborný osvěžující dortík, přidávám foto ;-);-):yes::-K

Tento dort dělam rada.:-)

Akorát ho máme v lednici a dojídáme :-D Je to mňamka:yes:

dělávám a je to:yes::yes::-p

Dělávám,hlavně v létě:-posvěží:-)):yes:

Anna Kocikova:děkuji moc :-K Tento dezert mám nejraději, rychlý a když už jsou jablka "před expirací´´ , tak přijde vhod :yes:

Ty piškoty jsou moc hezky a pravidelně navrstvené:-KTuto fajn jablíčkovou mlsku máme také rádi:-p+:yes:

Tématické fráze:
rozvařená jablka s pudinkem, rozvařená jablka, dort z rozvařených jablek, jablečný dort, dort z vařených jablek, rozvařená jablka s piškoty, rozvařené jablka, jablečný dort s piškoty, vařený jablečný dort, výborný jablečný dort, vyborny vareny jablecny dort, rozvařená jablka s pudinkem a piškoty, rozvařit jablka, jablka rozvařená s pudinkem, nepečený jablečný dort s piškoty, jak rozvařit jablka, rychly jablecny dort, dort z jablek a piškotů, rozvařené jablko, rozvařit jablka s pudinkem

Suroviny:
jablko, voda, cukr, voda, pudinkový prášek, piškoty dětské

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu