Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,61 g |
| Tuky | 66,62 g |
| Vláknina | 14,64 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 3,94 g |
| Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky.
Krok 2: Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou.
Krok 3: Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla.
Krok 4: Pečeme asi 40 minut na 160°C.
Zveřejněno 3. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Moje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 1 hodinou
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 2 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 2 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 3 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 3 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kedlubny,
zapečena kedlubna,
zapečený kedluben,
zapékané kedlubny,
zapékaná kedlubna,
mozzarella recepty,
zapečná kedlubna,
zapecena kedlubny,
kedlubny zapečené,
kedlubny recepty,
kedluben zapeceny,
kedlubna zapečená,
zapekany kedluben,
zapečené kedlubny recept,
kedlubna recepty,
kedlub zapečený,
brambory zapecene s kedlubny,
zapecena kedlubna s mozzarelou,
plněný zapékaný kedluben,
plneny kedlub
Suroviny:
pórek,
rajče,
kedlubna,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
smetana,
mléko,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře (4)
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.