Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky.
Krok 2: Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou.
Krok 3: Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla.
Krok 4: Pečeme asi 40 minut na 160°C.
Zveřejněno 3. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Moje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 27 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 44 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kedlubny,
zapečena kedlubna,
zapečený kedluben,
zapékané kedlubny,
zapékaná kedlubna,
mozzarella recepty,
zapečná kedlubna,
zapecena kedlubny,
kedlubny zapečené,
kedlubny recepty,
kedluben zapeceny,
kedlubna zapečená,
zapekany kedluben,
zapečené kedlubny recept,
kedlubna recepty,
kedlub zapečený,
brambory zapecene s kedlubny,
zapecena kedlubna s mozzarelou,
plněný zapékaný kedluben,
plneny kedlub
Suroviny:
pórek,
rajče,
kedlubna,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
smetana,
mléko,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře (3)
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.