Postup přípravy
Krok 1: Vejce je na potření trubiček před vložením do trouby, cukr moučka na závěrečné pocukrování. Těsto je kupované.
Krok 2: Z těsta se udělá asi 200-25O trubiček. Záleží, jakou velikost trubiček zvolíte a jak tence těsto vyválíte. Tloušťku je třeba vyzkoušet.
Krok 3: Náplň-na jeden bílek dám 50 g mouč. cukru, šlehám nad párou.
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minitrubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro1w
Moje poznámka
Minitrubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro1w
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 14 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 15 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 16 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 3 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 10 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 12 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 13 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 13 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 15 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 16 hodinami
Tématické fráze:
kremrole recept,
náplň do kremrolí,
bílkový snih do trubiček,
snih do trubicek,
bílkový sníh,
náplň do trubiček,
kremrole náplň,
vařený sníh do trubiček,
trubicky plnene snehem,
bílkový krém do trubiček,
vařený bílkový sníh,
bílkový sníh do kremrolí,
snih do kremrolí,
vareny snih,
mini kremrole,
bílková náplň do trubiček,
vařený sníh do kremrolí,
bílkový krém do kremrolí,
bilkova napln do kremroli,
železné trubičky
Suroviny:
těsto listové,
cukr moučkový,
vejce
Komentáře (14)
Prima nápad, nemám ráda velké kremrole.