Postup přípravy
Krok 1: Vejce je na potření trubiček před vložením do trouby, cukr moučka na závěrečné pocukrování. Těsto je kupované.
Krok 2: Z těsta se udělá asi 200-25O trubiček. Záleží, jakou velikost trubiček zvolíte a jak tence těsto vyválíte. Tloušťku je třeba vyzkoušet.
Krok 3: Náplň-na jeden bílek dám 50 g mouč. cukru, šlehám nad párou.
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minitrubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro1w
Moje poznámka
Minitrubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro1w
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
kremrole recept,
náplň do kremrolí,
bílkový snih do trubiček,
snih do trubicek,
bílkový sníh,
náplň do trubiček,
kremrole náplň,
vařený sníh do trubiček,
trubicky plnene snehem,
bílkový krém do trubiček,
vařený bílkový sníh,
bílkový sníh do kremrolí,
snih do kremrolí,
vareny snih,
mini kremrole,
bílková náplň do trubiček,
vařený sníh do kremrolí,
bílkový krém do kremrolí,
bilkova napln do kremroli,
železné trubičky
Suroviny:
těsto listové,
cukr moučkový,
vejce
Komentáře (14)
Prima nápad, nemám ráda velké kremrole.