Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,95 g |
| Tuky | 2,56 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,25 g |
Postup přípravy
Poté hned podáváme, každý si pepř a sůl přidá až podle chuti na talíři.
Podobně se dá tento recept použít na vekovnim grilu.
Podáváme tmavý chléb nebo opečený brambor a kvalitní vychlazené bílé víno.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Moje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 5 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 8 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 11 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 5 hodinami
Tématické fráze:
siven pečený v troubě,
úprava sivena,
siven na grilu,
siven v troubě,
siven recept,
kuchynská úprava pstruha,
jak upravit sivena,
ryba siven na zelenine,
siven arktický,
pečeny siven,
ryba silven,
siven arktický recept,
siven na másle,
siven uprava,
silven recept,
ryba siven,
siven recepty,
siven arktický recepty,
pečení sivena,
pstruh jeho kuchynská úprava
Suroviny:
siven,
čerstvé bylinky,
citron,
celer řapíkatý,
rajče cherry,
máslo,
jablko,
víno bílé
Komentáře (27)
Sivena znám
[email protected]