Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 282 kJ / 1 023 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,74 g |
| Tuky | 68,15 g |
| Vláknina | 15,87 g |
| Cholesterol | 149 mg |
| Sodík | 127 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 77,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n77Y
Moje poznámka
Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n77Y
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
krém z hlívy,
květák s hlívou ústřičnou,
květákový krém recept,
krém z hlívy recept,
květák s hlívou a smetanou,
květák s hlívou ústřičná,
květák hlíva ústřičná,
hlíva ústřičná polivka,
zapečený květák s hlívou ústřičnou,
květákový krém s žampiony,
recept+krém+hlíva ustřična,
reastovana hliva ustřična,
hlíva ústřičná květák,
krém z hlívy ustřičné-recept,
polivka z hlivy ustricne,
květák se žampiony hlívou,
restované houby
Suroviny:
květák,
brambory,
vývar zeleninový,
smetana na vaření,
brambory,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
chléb toustový,
hlíva ústřičná,
máslo,
olej olivový,
mouka hladká,
petrželka,
pažitka
Komentáře (9)