Zapečený květák se žampionama

fialky Kuchařka: fialky

Předkrmy 0 názorů

Suroviny

1 středně velký květák
sůl
100 g žampionů
citronová šťáva
30 g másla
30 g hladké mouky
1 šálek mléka
1 vejce
strouhaný sýr
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kvetak uvarime v osolene vode domekka ,ocedime, a rozobereme na ruzicky, zampiony nakrajime na kousky, pokapeme citronovou stavou a podusime na casti masla.

  2. Z masla a mouky pripravime svetlou jisku, zalijeme ji mlekem, rozslehame a uvarime hustu omacku.

  3. Po castecnem vychlazeni do ni vmichame zloutek a tuhy snih z bilku, nalijeme na kvetak a sampiony, ktere sme rozlozili do zapekaci misy, posypeme strouhanym syrem a zapeceme podavame s bramborami nebo hranolkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečený květák se žampionama

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečený květák zapečený květák s houbami zapeceny kvetak recept kvetak žampionyrecepty zapečená brokolice se žampionama kvetak s houbama smazeny pstruh recept zapečenykvetak s houbami zapečeny květak recepty recept na zapeceny kvetak recepty květk ruzne recepti zapečený plněný pstruh zampionyrecepty.cz zapečeny květak s těstovinami květk zapečen květák co se žamponama recept na testoviny se zampionama

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít