Zapečený květák se žampionama

fialky Kuchařka:

Předkrmy 0 názorů

43

Suroviny

1 středně velký květák
sůl
100 g žampionů
citronová šťáva
30 g másla
30 g hladké mouky
1 šálek mléka
1 vejce
strouhaný sýr
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kvetak uvarime v osolene vode domekka ,ocedime, a rozobereme na ruzicky, zampiony nakrajime na kousky, pokapeme citronovou stavou a podusime na casti masla.

  2. Z masla a mouky pripravime svetlou jisku, zalijeme ji mlekem, rozslehame a uvarime hustu omacku.

  3. Po castecnem vychlazeni do ni vmichame zloutek a tuhy snih z bilku, nalijeme na kvetak a sampiony, ktere sme rozlozili do zapekaci misy, posypeme strouhanym syrem a zapeceme podavame s bramborami nebo hranolkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečený květák se žampionama

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo