Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškot s malinami a bílou čokoládou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Miquel Miquel

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 406 kJ /
2 965 kcal
Bílkoviny61,62 g
Tuky89,14 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy466,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nožem si vyškrábneme semínka z vanilkového lusku, smícháme je s mlékem, rozšlehaným vejcem a rozehřátým máslem. Krok 2: Mouku smícháme s kypřícím práškem, prosejeme, přidáme cukr a předešlou směs mléka. Vše dobře promícháme. Krok 3: Přidáme maliny a nastrouhanou bílou čokoládu a opatrně, tak aby jsme nerozmačkali příliš maliny, vše smícháme. Krok 4: Nalejeme do podlouhlé máslem vymazané formy a pečeme při střední teplotě cca 40 minut.

Zveřejněno 15. 5. 2012

Poznámka autora Miquel

Edit: 7.2.2016. Dnes bych už tento recept nepřidal. Jak je uvedeno v komentářích, čokoláda dává pocit že je těsto sražené, nedopečené. Chtěl jsem nechat odstranit tento recept, ale nebylo mi vyhověno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Y6r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Y6r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Koubkova:Aha, tak to naprosto chápu. Opravdu mě to velice mrzí.

Ani jsme ho nejedli.konzistence upečeného těsta mi připomínala pečenou kaši s malinami, nevím jestli to byla moje chyba, ale mi jsme to vyhodili, vždycky se nezadaří;-(.Myslím ,že ta mouka s mlékem,1 vajíčko:-?

Koubkova: mě taky zajímá proč nikdy více:-? co je v nepořádku:-?

Koubkova:Tak to je mi velice lito, že piškot nechutnal;-(Už se mi také párkrát stalo že jsem vyzkoušel nějaký recept a pak jsem byl zklamán. Nevím mě se tento piškot nezdál tak hrozný.

Taky jsem ho dělala a už nikdy více:-//:-//:-//

Je skvostný. Místo vanilky jsem použila pár kapek vanilkové esence, protože jsem bohužel neměla lusk, ale i tak je výborný :) Všem co neví co s malinami vřele dopručuji! :)

Tento recept se sklada presne s tech ingredienci, ktere teda opravdu muzu - vanilka, maliny a hlavne bila cokolada:-p:-p:-p. Takze jsem se do nej po hlave vrhla. Kolacek je neobycejne dobry a diky malinam prijemne "stavnaty". Pridavam dalsiho bodika:yes:15:yes: a jako dukaz meho vytvoru si dovoluji pridat i fotku:-8 (i kdyz teda neni zdaleka tak hezka jako ta originalni).:-K:-K:-K

Děkuji za komentáře:-K a body
Originál recept je z webu španělského Nestlé http://www.nestle.es/cocina/recetas/bizcocho-de-fr...

Super, malin bude dost, takže už vím, co s nimi;-):yes:

Miquel opět čaruje... a krásně:-8:-K;-):-):yes::yes:

Vypadá výborně a jednoduše.:-)):yes: na tom bych neměla nic pokazit.:-p

Tématické fráze:
piškot s čokoládou, co s malinami, malinový piškot, piškot s maliny, piškotové těsto recept, čokoládový piškot, co s malinama, čokoládový piškot s malinami, malinoví piškot, piškotový malinový koláč, malinový piškotový koláč, piškot smalinami, piskotovi s cokoladou a ovocem, recetas de piskot, božský piškotový dezert s malinami, piskotove testo čokoláda, piškotové těsto, čokoládové piškotové těsto, recepty z bílé cokolady, piškotová buchta s s malinami

Suroviny:
mouka hladká, maliny, cukr, máslo, vejce, čokoláda bílá, mléko, lusk vanilkový, kypřící prášek do pečiva

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu